Naar de kleuterschool

onderscheidingWij vinden het belangrijk om de zelfstandigheid van uw peuter zoveel mogelijk te stimuleren. Op deze manier willen we hem/haar voorbereiden op de overstap naar de kleuterschool. Denk maar aan handjes wassen, jasje aandoen, zelfstandig eten en drinken,…
Zindelijkheidstraining is hierbij ook een belangrijk aandachtspunt. Wanneer een kind hiervoor klaar is, willen we samen met de ouders hier de nodige aandacht aan geven.
Je kind kan op het eerstvolgende instapmoment nadat het 2,5 jaar geworden is, instappen in de eerste kleuterklas. Indien je peuter er nog niet aan toe is om hele dagen op school te vertoeven, bieden wij de mogelijkheid dat hij/zij in de namiddag naar KidsEnZo komt voor een middagslaapje in de vertrouwde omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *