Onze visie

Ons symbool, het plantenscheutje, is een zeer bewuste keuze.

logovoor

Tijdens onze opleiding leerden we dat je opvoedend personeel kunt vergelijken met een tuinder…

Als tuinder moet de opvoeder het kind niet alleen opvatten als een plantje dat tijd en ruimte moet krijgen om te groeien. Het dient tevens geplaatst te worden in een veilige tuin met vruchtbare aarde, waarin het kan opgroeien in een beschermde omgeving met de juiste omkadering en leerkansen. Deze leerprocessen stimuleren we vanuit de interesses van uw kind! Elk kind heeft namelijk de drang om zich te ontwikkelen en doet dit op zijn eigen manier en op basis van zijn eigen temperament.

Kinderen hebben behoefte aan een ‘warm nest’. Deze nood aan geborgenheid, onverdeelde aandacht en continue zorg krijgen ze in de eerste plaats van jullie, hun ouders. Wij willen hier als begeleidsters een aanvulling op betekenen. Onze handen staan open om elk kindje te laten openbloeien tot een uniek mensje!

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in grote organisaties hebben wij onze droom verwezenlijkt door opvang aan te bieden op een andere manier. Zonder uitlaatgassen, overvolle groepen en onbekende gezichten.

Wij zijn geen opvang waar uw kind zich moet ontwikkelen onder druk van de prestatiegerichte maatschappij.
Bij KidsEnZo werken we met 2 vaste, ervaren pedagogisch gediplomeerde personeelsleden. De communicatie tussen de ouder(s) en begeleidster(s) gebeurt in alle openheid en eerlijkheid. Door ons kleinschalig karakter bieden wij een rustpunt voor uw kind.