Tarieven

KidsEnZo werkt met een vaste prijs van 33 euro per dag.
Zie hier onderaan de pagina ons huishoudelijk reglement voor meer informatie.

KidsEnZo pakket:

Het KidsEnZo pakket omvat, boterham, fruit, warme bio maaltijd, drinken en een middag snack.

Luiers, luierdoekjes en luiercrème, fysiologisch- of boor water, (om de neusjes mee schoon te maken) zitten ook in het pakket. In de zomer zorgen wij voor zonnemelk, zwemkleding, zwem luiers en zonnehoedjes.

Middels het groeipakket ontvangen ouders € 3,36  per opvang dag terug. De belastingvermindering voor opvangkosten bij KidsEnZo zijn € 14,00  per dag.  Voor meer info klik hier.

Van de gedane betalingen ontvangt u van KidsEnZo jaarlijks een fiscaal attest dat u bij uw belastingaangifte voegt om van het belastingvoordeel te genieten.

In onze vaste prijs zit een warme bio maaltijd ; fruit; een boterham; een middagsnack en drinken. De materialen voor de dagelijkse activiteiten en de uitjes zitten ook in de vaste prijs.

KidsEnZo heeft een verzekering  ‘Burgerlijke aansprakelijkheid‘ en ‘Lichamelijke ongevallen’ voor de kindjes.

*Nieuw*

Woosh is een ecologisch verantwoorde luierservice voor kinderdagverblijven en hun ouders. De missie van Woosh : recyclage van wegwerpluiers mogelijk maken.

Wij gaan overstappen naar Woosh, het recycelen pas bij onze visie.

De pamper is hypoallergeen en dermatologisch getest goed voor de kids. Een betaalbare pamper goed voor ouders, en ze hebben een breng en haal service super voor ons!

(Wij gebruiken de luiers en luierdoekjes van het merk Rascal + Friends tot ze op zijn.   Rascal + Friends luiers zijn gemaakt zonder latex, lotions, geurstoffen en bevatten alleen inkt op waterbasis waardoor ze zacht zijn voor de gevoelige babyhuid.  https://www.rascalandfriends.com/be/)

KidsEnZo verzorgt zelf slaapzakken, drinkbekers, regenlaarsjes enzovoorts.  Uiteraard bent u ook vrij om dit zelf mee te nemen.

Huishoudelijk reglement

Via onderstaande link vindt u ons huishoudelijk reglement (versie 1/09/2022).
In ons huishoudelijk reglement vindt u alle nuttige info en afspraken.

Huishoudelijk Regelement 1-9-2022 KidsEnZo