Tarieven

KidsEnZo werkt met een vaste prijs van 33 euro per dag.

KidsEnZo pakket:

Het KidsEnZo pakket omvat, boterham, fruit, warme bio maaltijd, drinken en een middag snack.

Luiers, luierdoekjes en luiercrème, fysiologisch- of boor water, (om de neusjes mee schoon te maken) zitten ook in het pakket. In de zomer zorgen wij voor zonnemelk, zwemkleding, zwem luiers en zonnehoedjes.

Middels het groeipakket ontvangen ouders € 3,50  per opvang dag terug. De belastingvermindering voor opvangkosten bij KidsEnZo zijn € 14,40  per dag.  Voor meer info klik hier.

Van de gedane betalingen ontvangt u van KidsEnZo jaarlijks een fiscaal attest dat u bij uw belastingaangifte voegt om van het belastingvoordeel te genieten.

In onze vaste prijs zit een warme bio maaltijd ; fruit; een boterham; een middagsnack en drinken. De materialen voor de dagelijkse activiteiten en de uitjes zitten ook in de vaste prijs.

KidsEnZo heeft een verzekering  ‘Burgerlijke aansprakelijkheid‘ en ‘Lichamelijke ongevallen’ voor de kindjes.

Wij gebruiken de luiers en luierdoekjes van het merk Rascal + Friends.

Rascal + Friends luiers zijn gemaakt zonder latex, lotions, geurstoffen en bevatten alleen inkt op waterbasis waardoor ze zacht zijn voor de gevoelige babyhuid. 

https://www.rascalandfriends.com/be

KidsEnZo verzorgt zelf slaapzakken, drinkbekers, regenlaarsjes enzovoorts.  Uiteraard bent u ook vrij om dit zelf mee te nemen.

Zie hier de link van ons huishoudelijk reglement voor meer informatie.

Huishoudelijk Regelement 1-9-2022 KidsEnZo