Wie zijn wij?

Maak kennis met KidsEnZoBianca

Hallo, ik ben Bianca Hendriks, geboren in Nederland en sinds 2010 woonachtig in België. Na verschillende studies heb ik met veel plezier gewerkt in de ouderenzorg. Mijn hart ligt bij het helpen en zorgen voor mensen. Tijdens mijn studies ben ik begonnen met een bijbaantje als thuishulp bij ouderen. Ondertussen was ik doorgegroeid tot Facilitair Manager van een Ouderen Complex. Hier faciliteerde ik het huishouden van het gehele complex; de vrijwilligers winkel, activiteiten en het restaurant. Tevens voor het oplossen van klachten of het verwisselen van een lamp kon men bij mij terecht. Het was voor mij een super baan, het gaf uiteindelijk echt voldoening om mensen op deze manier te helpen en er voor hen te zijn. Daarnaast heeft dit mij verder ontwikkeld tot wie ik nu ben. In 2010 ben ik in België komen wonen en gaan werken in de Retail, een baan die draait om sales en marketing. Na enkele jaren kwam ik er echter achter dat ik hier geen voldoening uit kreeg. Tijdens mijn zwangerschap, ben ik gaan nadenken waar nu echt mijn passie zit. Tijdens mijn eerdere baantjes was ik al tot de conclusie gekomen dat ik een passie heb om mensen te verzorgen; meedenken met mensen, in plaats van voor hen te denken en hen vervolgens iets te verkopen. Na de geboorte en de verzorging van mijn zoontje begon ik mezelf te realiseren wat kinderen eigenlijk echt betekenen. Zoals vele altijd zeggen: er is niets mooiers dan kinderen. Als je dan zelf een kind hebt, begrijp je pas wat die woorden écht betekenen. Hierdoor kwam ik tot de ontdekking wat mijn passie is en dat ik iets met kinderen wilde gaan doen en de droom om voor hen klaar te staan en te verzorgen. Om dit te kunnen realiseren heb ik mezelf geschoold tot kinderbegeleidster. Mijn droom en passie heb ik vervolgens kunnen verwezenlijken in het kinderdagverblijf KidsEnZo! Uw wens is om een goede opvang voor uw kind te vinden. Mijn droom is om dat te realiseren. Liefs Bianca