Wie zijn wij?

Maak kennis met KidsEnZoBianca

Hallo, ik ben Bianca Hendriks, geboren in Nederland en sinds 2010 woonachtig in België. Na verschillende studies heb ik met veel plezier gewerkt in de ouderenzorg. Mijn hart ligt bij het helpen en zorgen voor mensen. Tijdens mijn studies ben ik begonnen met een bijbaantje als thuishulp bij ouderen. Ondertussen was ik doorgegroeid tot Facilitair Manager van een Ouderen Complex. Hier faciliteerde ik het huishouden van het gehele complex; de vrijwilligers winkel, activiteiten en het restaurant. Tevens voor het oplossen van klachten of het verwisselen van een lamp kon men bij mij terecht. Het was voor mij een super baan, het gaf uiteindelijk echt voldoening om mensen op deze manier te helpen en er voor hen te zijn. Daarnaast heeft dit mij verder ontwikkeld tot wie ik nu ben. In 2010 ben ik in België komen wonen en gaan werken in de Retail, een baan die draait om sales en marketing. Na enkele jaren kwam ik er echter achter dat ik hier geen voldoening uit kreeg. Tijdens mijn zwangerschap, ben ik gaan nadenken waar nu echt mijn passie zit. Tijdens mijn eerdere baantjes was ik al tot de conclusie gekomen dat ik een passie heb om mensen te verzorgen; meedenken met mensen, in plaats van voor hen te denken en hen vervolgens iets te verkopen. Na de geboorte en de verzorging van mijn zoontje begon ik mezelf te realiseren wat kinderen eigenlijk echt betekenen. Zoals vele altijd zeggen: er is niets mooiers dan kinderen. Als je dan zelf een kind hebt, begrijp je pas wat die woorden écht betekenen. Hierdoor kwam ik tot de ontdekking wat mijn passie is en dat ik iets met kinderen wilde gaan doen en de droom om voor hen klaar te staan en te verzorgen. Om dit te kunnen realiseren heb ik mezelf geschoold tot kinderbegeleidster. Mijn droom en passie heb ik vervolgens kunnen verwezenlijken in het kinderdagverblijf KidsEnZo! Uw wens is om een goede opvang voor uw kind te vinden. Mijn droom is om dat te realiseren. Rijk word je van de waardering van de kinderen en ouders!

Liefs Bianca

Mara

Hallo ik ben Mara Ghislain, geboren en getogen in Lanklaar.

Daar sta je dan als 15-jarige en word er van je verwacht dat je al een keuze gaat maken in wat je graag wil gaan doen in je toekomstige werkleven.
Gelukkig had ik al mogen proeven van het babysitten en dat lag mij enorm. De keuze om voor kleine kindjes te gaan was toch wel snel gemaakt.

In 2009 ben ik gestart als nanny aan huis bij een gezin met 2 kindjes. De jongste was toen een jongetje van 1 jaar en de oudste een meisje van toen 5 jaar. Hier heb ik een jaar met veel plezier gewerkt.

Omdat er heel weinig werk te vinden was in de kinderopvang had ik besloten om mijn ‘7e  jaar’ te doen de specialisatie als Kinderbegeleidster. Daarna vond ik snel werk in een kinderdagverblijf.

Terwijl ik bij het kinderdagverblijf werkte ben ik beginnen dromen van mijn eigen opvang. Met mijn eigen werking en eigen visie. De werking van die opvang waren niet naar mijn visie.

November 2016 ben ik ingestapt bij KidsEnZo. Ik vond een gelijke in Bianca. We hadden meteen dezelfde visie en ideeën.  Hier zijn we dan bijna 10 jaar later en nog steeds bezig om KidsEnZo verder uit te bouwen.

Liefs Mara

Nancy

Hoi ik ben Nancy,

Mama van 2 kinderen, een dochter van 11 en een zoon van 16. Geboren en getogen in de mooie stad Antwerpen. Heb daar met veel plezier mijn opleiding in de kinderzorg afgerond.
Na het afstuderen leerde  ik mijn man kennen, en ben ik verhuist naar Limburg.
Helaas was er op dat moment geen vacature om iets met kleine kindjes te doen. Daarom ben ik verder gaan zoeken en kwam een leuke functie tegen, werken met mijn 2e hobby ‘Paarden’.  Ben gaan werken bij Center Parcs, met kinderen en ponys! 
Hier ben ik vooral werkzaam in het organiseren van de activiteiten met de pony’s.

Toen de functie vrijkwam bij KidsEnZo, heb ik besloten minder uren bij de Center Parcs te gaan werken om deeltijd bij KidsEnZo te komen werken. Het is altijd mijn droom gebleven om met kleine kinderen te werken, ben blij dat ik dat nu werkelijk kan maken!
Liefs Nancy